illustration

Behandeling van uw voeten met (French) pedicure

Wat doet een pedicure/voetverzorger? Het laatste woord zegt het eigenlijk al: uw voeten verzorgen. Dat is ook wat uw voeten verdienen, vooral als u weet dat diezelfde voeten u gedurende uw hele leven gemiddeld zo'n drie keer de aarde rond helpen lopen.

Likdoorns, te veel eeltvorming, een ingegroeide nagel: het is allemaal even pijnlijk en allemaal te voorkomen. Schimmelnagels die niet meer te knippen zijn (in de volksmond kalknagels genoemd), uit schaamte mee blijven lopen... onzin toch?! Er is niet veel dat ik nog niet gezien heb en zeker niets waar in deze tijd nog een taboe op rust. Zonder problemen is het natuurlijk goed om uw voeten eens te laten checken op eventueel toekomstige problemen. Buiten dat is een pedicurebehandeling zeker geen straf als u bedenkt dat we ook nog allerlei heerlijke behandelingen en massages geven!

Ingegroeide teennagels
illustration

Voor de behandeling van een ingegroeide teennagel maak ik gebruik van nagelbeugels. Deze plakbeugels zijn pijnloos aan te brengen!

Sporters

Ook sporters zouden eens iets meer naar hun voeten moeten luisteren. Vooral de voeten van hardlopers en voetballers krijgen het soms zwaar te verduren. Ik ben er om advies te geven in verband met de juiste schoenen, sokken en nog veel meer. Voor alle sporten geldt dat goed schoeisel en advies een hoop ellende kunnen voorkomen. Ook sporters zijn meer dan welkom in mijn praktijk!

Cosmetische voetbehandelingen

Buiten de standaard voetbehandeling kan ik prachtige nagels maken met gel. De hele zomer mooie nagels met een kleurtje? Of French Pedicure, waarbij een transparante gel zorgt voor een mooi fris wit randje. Met deze gel is tevens nagelreparatie mogelijk, waarmee uw beschadigde nagel gerepareerd kan worden. De lak waarmee gewerkt wordt is van het merk Magnetic. Deze nieuwe gellak wordt aangebracht als nagellak, maar met de hardheid van een gel blijft deze lak 6 tot 8 weken mooi.

Omdat de voetverzorgingsproducten die ik in mijn praktijk gebruik puur natuur zijn en geen chemische toevoegingen hebben, sta ik hier volledig achter. Ze worden uitsluitend samengesteld middels planten en kruiden. Mocht u hier vragen over hebben kan ik u daar alles over vertellen. Omdat ik de benodigde cursus heb gevolgd weet ik waar ik het over heb. Heerlijke producten, en bovendien betaalbaar!

illustration
Spa-massage en spa kruiden-behandeling

Welness is een niet bepaald Nederlands woord wat tegenwoordig haast niet meer weg is te denken uit ons woordenboek. Het betekent gewoon 'verwennen'. Ook om uw voeten eens te laten verwennen heb ik speciale behandelingen in het pakket.

Een spa-massage bestaat uit een verfrissende voetspray, gevolgd door een voetenpeeling. Vervolgens een heerlijk voetenbad en daarna een vochtregulerend voetmasker. Tot besluit krijgt u een heerlijke voetmassage.

Een spa kruiden-behandeling bestaat uit een verfrissende voetspray, een scrubbehandeling gevolgd door een voetenbad en tenslotte een voetwrapping met een kruidenoplossing die speciaal op u is afgestemd.

Beide behandelingen werken op uw hele lichaam nog uren door. Niet alleen een weldaad voor uw voeten dus!

Tarieven

Afspraak maken?

Neem contact met mij op